RLK8-810B4-A

4K UltraHD PoE valvontajärjestelmä - henkilön/ajoneuvon tunnistuksella

  • Tallennin 8 kameralle
  • 4kpl RLC-810A 4K UltraHD 8MP älykameraa
  • Toimii reitittimen avulla myös WiFi-kameroiden kanssa
  • 2TB esiasennettu kovalevy, laajennettavissa
90751_1

Reolink RLK8-810B4-A edustaa kamerajärjestelmien nykyistä huipputasoa. Neljä keinoälyllä varustettua äärimmäisen tarkkaa 4K/8MP/UltraHD kameraa, sekä kovalevyllä varustettu tallennin tarjoavat parhaat työkalut laadukkaan valvonnan toteuttamiseen.

Järjestelmään sisältyvät kamerat soveltuvat IP66-luokituksen mukaisesti sisä- ja ulkokäyttöön, sääolosuhteista riippumatta. Pimeänäkö ulottuu 30 metriin asti ja äänet tallentuvat kameraan integroidun mikrofonin avulla. Virransyöttö tapahtuu PoE-tekniikalla suoraan Ethernet-verkkokaapelista mutta kameroissa on myös liitin verkkovirta-adapterille (myydään erikseen).

Kamerat pystyvät tunnistamaan havaitsemastaan liikkeestä ajoneuvot ja henkilöt ja erittelemään hälytyksen aiheuttajat tyypeittäin: Henkilö, ajoneuvo tai muu syy. Niin sanotut turhat liiketunnistukset vähenevät todella olennaisesti älytunnistuksen myötä.

Kamerat tukevat myös time-lapse eli ajastetun kuvauksen toimintoa. RLC-810A voidaan määrittää ottamaan kuva halutun aikavälein ja lopputuloksesta muodostuu nopeutetun ajankulun video. Rakennusprojektin etenemisestä, säätilan vaihtelusta, vuorokauden etenemisestä ja monesta muusta aiheesta saa helposti koostettua videot.

Kuvagalleria ja kameran tiedot

Näe kirkkaasti myös yöllä

Herkän kuvasensorin ja kehittyneiden infrapunavalojen avulla, Reolink kuvaa ja tallentaa yölläkin. Voit nähdä ja tarkastella yksityiskohtia henkilöistä ja ajoneuvoista jopa erittäin heikossa valaistuksessa.

Päivä

Päivä-ominaisuus
Play Video

Mustavalkoinen yötila - Argus 2
Play Video

Ominaisuudet: RLK8-810B4-A

IP-videotulo
PoE IP-kamera x 8

RLC-810A kamerat:
8MP (3840x2160 pikseilä), 25 kuvaa/sekunti

Audiotulo
Integroidulla mikrofonilla varustetut kamerat

Käyttöönottovideo:

Katso lähin Reolink-jälleenmyyjäsi

Katso, toista tallenteita ja ylläpidä kameroita mistä tahansa ja milloin tahansa

Valvonta ei ole koskaan ollut yhtä helppoa kuin ilmaisella Reolinkin sovelluksella! Katsele kotiasi missä tahansa ja milloin tahansa älypuhelimesta (iOS ja Android) tai tietokoneelta (Windows ja Mac). Voit tarkistaa kotisi tai yrityksesi tilanteen töissä tai matkalla! Saatavilla suomeksi ja ruotsiksi.

Reolink-appi

Lue Reolink-mallistoesite

Onko sinulla kysyttävää?

Reolink-tuki

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: