RLK8-510B4-A

5MP PoE valvontajärjestelmä - henkilön/ajoneuvon tunnistuksella

  • Tallennin 8 kameralle
  • 4kpl RLC-510A 5MP SuperHD älykameraa
  • Tallennin toimii reitittimen avulla myös WiFi-kameroiden kanssa
  • 2TB esiasennettu kovalevy, laajennettavissa
90750_1

Reolink RLK8-510B4-A valvontakamerajärjestelmä koostuu tallentimesta ja neljästä älykkäällä liiketunnistuksella varustetusta ulkokäyttöön soveltuvasta kamerasta. Käyttöönotto on erittäin helppo tekniikkaan perehtymättömällekin käyttäjälle.

Tallentimeen on valmiiksi asennettuna 2 TB kovalevy ja yhteensä levytilaa voi asentaa peräti 12 TB kahden kovalevyn avulla. Järjestelmään sisältyvät, älykkäällä liiketunnistuksella varustetut RLC-510A kamerat kuvaavat terävällä 5MP Super HD tarkkuudella. Ne ovat IP66-luokituksen mukaisesti suojattu sääolosuhteilta. Pimeänäkö ulottuu 30 metriin asti ja äänet tallentuvat kameraan integroidun mikrofonin avulla. Virransyöttö kameroille tapahtuu PoE-tekniikalla suoraan Ethernet-verkkokaapelista mutta kameroissa on myös liitin verkkovirta-adapterille (myydään erikseen).

Älykäs liiketunnistus tarkoittaa kameran kykyä tunnistaa havaitsemastaan liikkeestä ajoneuvot ja henkilöt. Kamera erittelee hälytyksen aiheuttajat tyypeittäin: Henkilö, ajoneuvo tai muu syy. Niin sanotut turhat liiketunnistukset vähenevät todella olennaisesti älytunnistuksen myötä.

Kamerat tukevat myös time-lapse eli ajastetun kuvauksen toimintoa. RLC-510A voidaan määrittää ottamaan kuva halutun aikavälein ja lopputuloksesta muodostuu nopeutetun ajankulun video. Rakennusprojektin etenemisestä, säätilan vaihtelusta, vuorokauden etenemisestä ja monesta muusta aiheesta saa helposti koostettua videot.

 

Kuvagalleria ja kameran tiedot

Näe kirkkaasti myös yöllä

Herkän kuvasensorin ja kehittyneiden infrapunavalojen avulla, Reolink kuvaa ja tallentaa yölläkin. Voit nähdä ja tarkastella yksityiskohtia henkilöistä ja ajoneuvoista jopa erittäin heikossa valaistuksessa.

Päivä

Päivä-ominaisuus
Play Video

Mustavalkoinen yötila - Argus 2
Play Video

Ominaisuudet: RLK8-510B4-A

IP-videotulo
PoE IP-kamera x 8

RLC-510A kamerat:
5MP (2560x1920 pikseliä), 30 kuvaa/sekunti

Audiotulo
Integroidulla mikrofonilla varustetut kamerat

Käyttöönottovideo:

Katso lähin Reolink-jälleenmyyjäsi

Katso, toista tallenteita ja ylläpidä kameroita mistä tahansa ja milloin tahansa

Valvonta ei ole koskaan ollut yhtä helppoa kuin ilmaisella Reolinkin sovelluksella! Katsele kotiasi missä tahansa ja milloin tahansa älypuhelimesta (iOS ja Android) tai tietokoneelta (Windows ja Mac). Voit tarkistaa kotisi tai yrityksesi tilanteen töissä tai matkalla! Saatavilla suomeksi ja ruotsiksi.

Reolink-appi

Onko sinulla kysyttävää?

Löydät ohjeita ja artikkeleita tukisivustoltamme.

Voit myös lähettää meille kysymyksiä Reolink-tuotteista osoitteeseen tai käyttää oheista lomaketta.

Reolink-tuki

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: