RLC-511WA

5MP WiFi ja 5x zoom valvontakamera henkilön/ajoneuvon tunnistuksella

  • 2.4 ja 5 GHz langaton verkko sekä Ethernet-yhteys
  • 5x optinen zoom
  • Älykäs liiketunnistus
  • Sisä- ja ulkokäyttöön (IP66)
511wa-340

Älyä, valoa ja kirkasta kuvaa zoomilla

RLC-511WA kamerassa on kaikki ja vielä enemmän: LED-kohdevaloilla saavutettava värikuva pimeässä, 5x optinen zoom, henkilöt sekä ajoneuvot kuvasta tunnistava äly, kaksitaajuus WiFi, 5MP tarkkuus ja IP66 luokiteltu suojaus ympärivuotiseen ulkokäyttöön, tarjoavat voittamattoman yhdistelmän suorituskykyä ja monipuolisuutta.

Voit koska ja mistä tahansa nähdä kameran live-kuvan puhelimestasi Reolink Appilla. Kamera valvoo jatkuvasti, määrittelemälläsi tavalla, ja saat mahdolliset hälytykset viipymättä puhelimeesi. Myös tallennettujen videoiden katsominen sujuu helposti Reolink App sovelluksesta.

Liiketunnistus osaa erottaa onko liikkuva kohde ihminen, ajoneuvo tai muu. Kameran lähettämien hälytysten hyödyllisyys nousee uudelle tasolle. Valitsemalla halutut tunnistuskohteet säästyy samalla tallennustilaa muistikortilla entistä pidemmälle valvonta-ajalle.

Time Lapse ajastetun kuvauksen avulla kamera ottaa kuvan halutuin väliajoin, esimerkiksi kerran minuutissa, ja muodostaa kuvista videon. Kasvien elämän tai rakennusprojektin seuraaminen saadaan tallennettua videolle ilahduttavalla ja kätevällä tavalla.

Spotlight LED-kohdevalo syttyy automaattisesti liiketunnistuksesta ja valaisee kohteen tai sen voi kytkeä päälle Reolink App sovelluksesta. Kamerassa on sireenikin säikyttämään tunkeilijan tiehensä.

Kuvagalleria ja kameran tiedot

Näe värillistä videokuvaa myös yöllä

Tehokkaan ledispottivalon ja kahden megapikselin Starlight CMOS -anturin ansiosta Reolink tallentaa 1080 pikselin kokovärikuvia päivisin ja öisin. Esimerkiksi tunkeilijoiden vaatteiden ja autojen värit näkyvät myös yökuvissa.

Ominaisuudet: RLC-511WA

Kuvasensori
1/2.7" CMOS

Videopakkaus
H.264

Kuvan tarkkuus
2560 x 1920 (5,0 megapikseliä), 20 kuvaa sekunnissa

Linssi
f=2.7-13.5mm, F=1.6-3.3
5x optinen zoom

Kuvakulma
Vaakasuora: 96°-27°, Pystysuora: 69°-21°

Tiedonsiirtotaso
Ensisijainen toisto: 1024Kbps ~ 8192Kbps
Toissijainen toisto: 64 Kbps ~ 512 Kbps

Kuvataajuus
Mainstream: 2-30 kuvaa sekunnisa
Substream: 4-15 kuvaa sekunnissa

Käyttöönottovideo: RLC-511W

Katso lähin Reolink-jälleenmyyjäsi

Katso, toista tallenteita ja ylläpidä kameroita mistä tahansa ja milloin tahansa

Valvonta ei ole koskaan ollut yhtä helppoa kuin ilmaisella Reolinkin sovelluksella! Katsele kotiasi missä tahansa ja milloin tahansa älypuhelimesta (iOS ja Android) tai tietokoneelta (Windows ja Mac). Voit tarkistaa kotisi tai yrityksesi tilanteen töissä tai matkalla! Saatavilla suomeksi ja ruotsiksi.

Reolink-appi

Lue Reolink-mallistoesite

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: