Duo 2 PoE

Älykäs 4K PoE -kamera kahdella linssillä

  • Älykäs henkilön, ajoneuvon ja eläimen tunnistus
  • 180° näkökenttä
  • PoE
  • Sisä- ja ulkokäyttöön (IP66)
90773_1

Reolink Duo sarjan kamerat sisältävät kaksi 8MP linssiä, joiden avulla se tarjoaa 150° kuvakulman. Kamera osaa automaattisesti tulkita kuvauksen kohdetta ja lähettää vain tärkeitä ilmoituksia. Kamerassa on pimeänäköön tarkoitettujen infrapunavalojen lisäksi LED-valot kohteen valaisemiseen. Kamera tarjoaa hyvän kuvanlaadun (4608X1728).

Kamerassa toimii kaksisuuntainen ääni integroidun mikrofonin ja kaiuttimen avulla. Kameraan voi asentaa muistikortin 256GB asti , joka tarjoaa jopa 64 tuntia tallennettua videota. Kameran voi viroittaa pelkällä ethernet-kaapelilla.

Asennus ja käyttö tapahtuvat helposti ReolinkApp-mobiilisovelluksen (iOS ja Android) tai Client-ohjelmiston (PC ja Mac) kautta.

Kuvagalleria ja kameran tiedot

Näe värillistä videokuvaa myös yöllä

Tehokkaan ledispottivalon ja kahden megapikselin Starlight CMOS -anturin ansiosta Reolink tallentaa 1080 pikselin kokovärikuvia päivisin ja öisin. Esimerkiksi tunkeilijoiden vaatteiden ja autojen värit näkyvät myös yökuvissa.

Ominaisuudet: Duo 2 PoE

Kuvasensori
1/2.7" CMOS

Kuvanlaatu
4608X1728 (8.0 megapikseliä)

Linssi
f = 3.2 mm F = 2.0

Kuvakulma
Vaakasuora: 180°
Pystysuora 50°

Päivä- ja yötila
Automaattinen tilan vaihto

IR-etäisyys
30 metriä (infrapuna-LED: 6 kpl / 20 mil / 850 nm)

LED-kohdevalo
8kpl 560 lumens LED, 5W/6500K

Katso lähin Reolink-jälleenmyyjäsi

Katso, toista tallenteita ja ylläpidä kameroita mistä tahansa ja milloin tahansa

Valvonta ei ole koskaan ollut yhtä helppoa kuin ilmaisella Reolinkin sovelluksella! Katsele kotiasi missä tahansa ja milloin tahansa älypuhelimesta (iOS ja Android) tai tietokoneelta (Windows ja Mac). Voit tarkistaa kotisi tai yrityksesi tilanteen töissä tai matkalla! Saatavilla suomeksi ja ruotsiksi.

Reolink-appi

Onko sinulla kysyttävää?

Reolink-tuki

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: