Reolinkin kameroiden kuvanlaadun muokkaaminen

Olet täällä:
< Kaikki aiheet

Kohde: Kaikki Reolinkin-kamerat

Huomaa! Varmista, että verkkoyhteys on hyvä, jos haluat parantaa kuvanlaatua kameraa etäkäytettäessä (”LiveVie” ja ”Playback”). Jos käyttämäsi verkko on heikko, kamera kannattaa säätää Fluent-tilaan, sillä muussa tapauksessa tiedostoja menetetään ja suoratoisto viivästyy.

Reolinkin kameroiden kuvanlaatu voidaan tarkistaa neljällä tavalla.

 • Suoratoisto (LiveView)
 • Tallenteen toisto (Playback)
 • Sähköpostin kuvaliite
 • Tallenteen lataaminen puhelimeen/tietokoneelle

1. Vaihda kuvanlaadun asetuksia

Kohde: Kaikki Reolinkin kamerat

Huomaa! Jos kameroiden kuvanlaatu on heikko voidaan sitä parantaa muuttamalla laatuasetuksia.

Tallennuksen asetussivulla esitellään viisi vaihtoehtoa.

 1. Suoratoisto: Voit muuttaa suoratoiston tyyppiä (”Clear”/”Fluent”) täällä kuvanlaadun parantamiseksi. Paina tästä tarkistaaksesi Clear- ja Fluent-toiston erot.
 2. Resoluutio: Resoluutio viittaa kuvan pikseleiden määrään. Resoluutio määritetään yleensä kuvan leveytenä ja korkeutena sekä kuvan pikselimäärän mukaan. Mitä korkeampi resoluutio on, sitä parempi kuvanlaatu on.
 3. Kuvataajuus (fps): Taajuus ilmoitetaan ruutuina sekunnissa tai fps-lukuna. Se tarkoittaa tiheyttä, jolla peräkkäiset kuvat ilmestyvät näytölle. Kuvataajuus kertoo tallennuksen nopeuden. Mitä enemmän ruutuja näytetään sekunnissa, sitä tarkemmin liike tallentuu.
 4. Enimmäistiedonsiirtonopeus (kbps): Videon tiedonsiirtonopeus tarkoittaa tietyn ajan kuluessa käsiteltyä bittimäärää. Tiedonsiirtonopeus määrittää videon laadun ja tiedostokoon. Periaatteena on, että mitä suurempi tiedonsiirtonopeus on, sitä parempi kuvan- ja äänenlaatu on, ja sitä suurempia ovat myös tiedostot.
 5. H.264 profiili: Käytä H.264 koodausta. Vaihda standardia vain silloin, jos ongelmia ilmenee kolmansia ohjelmistoja käytettäessä.

2. Vaihda asennuspaikkaa (koskee kaikkia edellä esiteltyjä toimintoja)

 • Vältä IR-heijastusta
 • Vältä kovaa valoa
 • Vältä yksivärisyyttä
 • Varmista, että kohde on valaistavalla alueella

Huomaa!

Tee paikallinen varmennus ensin, jos ongelmia ilmenee kameraan etänä kirjauduttaessa, ja ota asiakaspalveluun yhteyttä vasta sen jälkeen.

Jos kuviin liittyviä ongelmia ilmenee kameraa kolmannen palveluntarjoajan ohjelmistossa käytettäessä, voit yrittää käyttää Reolinkin ohjelmistoa ennen yhteyden ottamista asiakaspalveluumme.

Sisällysluettelo