Reolinkin akkutoimisten kameroiden käyttöönotto Reolinkin sovelluksessa

Olet täällä:
< Kaikki aiheet

Kohde: Kaikki Reolinkin akkutoimiset kamerat (lukuun ottamatta Reolink Go -kameroita).

Huomaa! Klikkaa QR-koodia tai skannaa koodi ennen aloittamista uusimman Reolinkin sovelluksen lataamista ja asentamista varten. Kytke kamera päälle, ja laita se lähelle reititintä.

 

Reolink Appi QR-koodit

Tässä on demovideo:

 

Vaihe 1. Kytke kamera päälle ja odota, kunnes kamera käynnistyy. Käynnistysäänen jälkeen kuuluu toistuva äänimerkki tai ”Avaa Reolinkin sovellus, lisää kamera ja suorita käyttöönotto.” Skannaa UID ja aloita käyttöönotto.

Vaihe 2. Näpäytä oikeassa ylänurkassa olevaa kuvaketta aloittaaksesi käyttöönoton.

Vaihe 3. Skannaa QR-koodi kameran takaosasta. Jos puhelin ei reagoi, paina Enter-painiketta, ja kirjoita sitten UID-koodi kenttään (16 merkistä ja numerosta koostuva koodi kameran QR-koodin alapuolella).

Huomaa! Voit painaa myös taskulamppupainiketta lisävalon hyödyntämiseksi, jos käyttöönotto tapahtuu pimeässä.

Vaihe 4. Valitse: Langatonta verkkoa ei ole määritetty. Rastita kohta ”Olen kuullut toistuvan äänimerkin tai äänikehotuksen”, ja paina sitten ”Seuraava”.

Vaihe 5. Kirjoita kenttään valitun langattoman verkon salasana (voit painaa kentän lopussa olevaa kuvaketta salasanan tarkistamista varten), ja paina sitten ”Seuraava”.

Vaihe 6. Reolinkin akkutoimisten kameroiden käyttöön tarvittava QR-koodi näkyy puhelimessasi. Aseta puhelimessa näkyvä QR-koodi kameran linssin eteen, noin 20 cm päähän, ja anna kameran skannata koodi. Rastita kohta ”Olen kuullut toistuvan äänimerkin tai äänikehotuksen”, ja paina sitten ”Seuraava”.

Huomaa!

1. Poista kameran linssin suojamuovi.

2. Suurenna kuvaa tarvittaessa näpäyttämällä kahdesti QR-koodia.

3. Paina vianmääritystä, jos toistuva äänimerkki kuuluu edelleen tai kuulet kehotuksen ”Käynnistä Reolinkin sovellus, lisää kamera ja ota se käyttöön” seuraavaan kameran käyttöönottovaiheeseen siirtymisen sijasta.

Vaihe 7. Äänimerkin jälkeen kamera yrittää luoda yhteyden reitittimeen. Odota 60 sekuntia.

Paina vianmääritystä, jos kuulet kaksivaiheisen äänimerkin tai viestin ”Reitittimeen yhdistäminen epäonnistui”.

Paina vianmääritystä, jos äänimerkkiä ei kuulu 60 sekunnin odottamisen jälkeen tai yhteyttä kameraan ei edelleenkään ole myöskään silloin, kun kuulit jo viestin ”Yhteys reitittimeen on luotu”.

Huomaa! Jos et ole varma siitä, kuulitko varmasti oikean äänen, voit näpäyttää kohtaa ”Demo” kuunnellaksesi ääninäytteen.

Vaihe 8. Voit nyt suorittaa kameran käyttöönottoon liittyvät asteukset “Laadi salasana” ja “Nimeä kamerasi”. Salasanan unohtaminen voi aiheuttaa hankaluuksia, joten salasana kannattaa opetella ulkoa.

Vaihe 9. “Käyttöönotto on suoritettu”. Paina “Ota käyttöön” ja aloita esikatselu.

Käyttöönoton suorittamisen jälkeen kameralle voi valita sopivan paikan ja kamera voidaan asentaa.

Sisällysluettelo